Η ιστορία μας αρχίζει πριν από 30 χρόνια στην κόκκινη γη των Κοκκινοχωριών, εκεί όπου καλλιεργούνται οι καλύτερες ποιοτικά πατάτες της Ευρώπης. Ξεκινήσαμε με μόνο δύο εφόδια: τη γνώση της γης μας και την πεποίθηση ότι με μεράκι, τεχνογνωσία και προσήλωση στην ποιότητα θα μπορούσαμε να φέρναμε στην αγορά πρώτης ποιότητας, διεθνών προδιαγραφών πατάτες. Σήμερα οι πατάτες του οικογενειακού αγροκτήματος Fresca είναι ένα βασικό είδος στο τραπέζι μας. Φτάνουν φρέσκες σε υπεραγορές, εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο και την Ευρώπη. Η σφραγίδα υπογραφής Fresca είναι συνυφασμένη με την εύφορη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά γη των Κοκκινοχωριών, με το ευνοϊκό κλίμα της Κύπρου και την ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε, για πάνω από μια γενιά, στη θρέψη και την επιλογή μόνο των καλύτερων προϊόντων.

Μια νέα σειρά λαχανικών εκλεκτής ποιότητας κατευθείαν στην κουζινα σας.

Από το 2017, προσφέρουμε μια νέα σειρά λαχανικών εκλεκτής ποιότητας από ντόπιους παραγωγούς που μοιράζονται το όραμα μας ολόφρεσκα πλυμένα, ξεφλουδισμένα, κομμένα και συσκευασμένα λαχανικά από το αγρόκτημα μας κατευθείαν στην πόρτα σας. 

Στο νέο μας εγχείρημα δώσαμε το όνομα  All Veg.

 
Untitled-1_gr-02.jpg
Untitled-1_gr-03.jpg

Η ποιότητα των λαχανικών που παρεχουμε λέει πολλά στους πελάτες σας για την επιχείρησή σας. 

Ως ο διευθυντής πολυσύχναστου εστιατορίου ή ξενοδοχείου, επενδύετε στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Συνεχίζετε όμως να ξοδεύετε καθημερινά πολύτιμο χρόνο για το πλύσιμο, το ξεφλούδισμα και το κόψιμο των λαχανικών χωρίς να είστε σε θέση να εγγυηθείτε ότι αυτό γίνεται σωστά. Πως θα ήταν αν είχατε μια καθημερινή πηγή φρέσκων, προετοιμασμένων και εκλεκτών λαχανικών τα οποία θα παραδίνονται κατευθείαν από το αγρόκτημα στην κουζίνα σας, μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου;

Φρέσκα και ντόπια,με μηδέν χρόνο προετοιμασίας.

Στην All Veg διαλέγουμε μόνο τα φρεσκότερα λαχανικά της αγοράς τα οποία πλένουμε, τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε και τα συσκευάζουμε για σας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε να έχετε κάθε φορά όχι μόνο φρέσκα και πρώτης ποιότητας προϊόντα, αλλά και έτοιμα για χρήση, ομοιόμορφα ως προς το σχήμα, την υφή και το μέγεθος, με ακρίβεια χιλιοστού κάθε φορά.

Όταν παραγγέλνετε από την All Veg παίρνετε εκλεκτά προϊόντα τοπικής παραγωγής, έτοιμα προς χρήση τα οποία παραδίνονται στην κουζίνα σας κομμένα ακριβώς όπως εσείς τα θέλετε.


Πίσω από την All Veg βρίσκεται μια ομάδα οκτώ εγχώριων εμπειρογνωμόνων στον τομέα της παραγωγής λαχανικών, που υποστηρίζονται από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και συνεργάζονται με ντόπιους παραγωγούς. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Ανδρέας Πετρίδης ο οποίος φέρνει στο τελευταίο εγχείρημα του τα πολλά χρόνια εμπειρίας του στη διεθνή και εγχώρια αγορά παραγωγής λαχανικών καθώς και την οικογενειακή παράδοση της Fresca. Ο Ανδρέας συμμετέχει τακτικά στην έκθεση Fruit Logistica του Βερολίνου, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις φρέσκων λαχανικών διεθνώς.

 

ΠΙΣΩ

Untitled-1_gr-01.jpg