Τα προϊοντα μας 

Εγγυόμαστε την παράδοση ολόφρεσκων και πρώτης ποιότητας λαχανικών στην κουζίνα σας σε λίγες μόνο ώρες όπως ακριβώς εσείς τα θέλετε.

process_icon-02.jpg
ALLVEG0152_lq.jpg

Κρεμμυδια

Τα κόκκινα και κίτρινα κρεμμύδια της Κύπρου φημίζονται για την έντονη γεύση τους και τη διαθεσιμότητα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιλέγουμε την καλύτερη σοδειά στο νησί, τα κόβουμε ενόσω είναι φρέσκα και τα συσκευάζουμε κατά παραγγελία. 

Ολόκληρα & Kομμένα

Τα κρεμμύδια μας έρχονται ολόκληρα, κομμένα σε τέταρτα ή σε κύβους (10 χιλιοστά). Προσφέρουμε επίσης ειδικά σχήματα για καλαμάκι ή σε ροδέλες.

 
ALLVEG0328_lq.jpg

Πατατες

Οι καλύτερες πατάτες στην Ευρώπη παράγονται στην Κύπρο. Οι καλύτερες πατάτες στην Κύπρο φυτρώνουν και καλλιεργούνται στο κόκκινο, εύφορο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χώμα των Κοκκινοχωριών. Η All Veg προμηθεύεται τις πατάτες της από το αγρόκτημα Fresca, τον πιο έμπιστο παραγωγό και εξαγωγέα πατατών κορυφαίας ποιότητας στην περιοχή των Κοκκινοχωριών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πρώτης ποιότητας, εκλεκτές πατάτες όλο τον χρόνο σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα ή ποικιλία  και για οποιαδήποτε συνταγή τις χρειάζεστε. 

Σχήμα & Ποικιλία

Τηγανιτές πατάτες

Οι άψητες τηγανητές πατάτες μας προσφέρονται σε μεγέθη 10 χιλιοστά, 12 χιλιοστά και 14 χιλιοστά, με ή χωρίς τη φλούδα. 

Ολόκληρες & Kομμένες

Προσφέρουμε καθαρισμένες πατάτες σε μεσαίο μέγεθος (35 χιλιοστά), σε μεγάλο (45χιλιοστά) και πολύ μεγάλο (70 χιλιοστά), τόσο με φλούδα ή χωρίς. Επίσης, ετοιμάζουμε φρεσκοκομμένες πατάτες wedges, πατάτες του φούρνου ή βραστές, πατάτες baby, πατάτες κομμένες σε φέτες και τριμμένες. Οι ξεφλουδισμένες πατάτες μας προσφέρονται κομμένες σε τέταρτα, έκτα και όγδοα.

 
ALLVEG0240on.jpg

 

καροτα

Όπως τα κρεμμύδια και τις πατάτες μας, έτσι επιλέγουμε ένα ένα και τα καρότα μας από ντόπια αγροκτήματα μεριμνώντας για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της γεύσης, του χρώματος και της ζουμεράδας τους.  

Ολόκληρα & Kομμένα

Τα ολόφρεσκα εκλεκτά καρότα μας προσφέρονται ολόκληρα (ξεφλουδισμένα ή με τη φλούδα) ή τριμμένα για σαλάτες.